Båtbyggargatan 62

Båtbyggargatan 62


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Båtbyggargatan 62Hammarby Sjöstad— Stockholm

Perfekt planerad!

Välkommen till detta charmiga hem som bjuder in dig med öppna armar till en vardag av trivsel och funktionell elegans. Stig in i vardagsrummet och låt det naturliga ljuset strömma in genom de generösa fönstren, som skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Här kan du enkelt inreda och arrangera möbler efter dina behov och skapa en mysig plats för umgänge och avkoppling.

Köket är hjärtat i hemmet och bjuder in till kreativa matlagningsstunder. De beigefärgade köksluckorna och de subtila svarta detaljerna ger en modern och praktisk estetik. Här finns gott om förvaringsutrymme för dina köksredskap och ingredienser, samt arbetsytor som gör matlagningen till en njutbar upplevelse.

Badrummet är en fridfull oas där du kan slappna av och ta hand om dig själv. Mikrocementen i en behaglig beige ton ger en jordnära och lugnande känsla. Här kan du njuta av avkopplande stunder och skapa en personlig reträtt för självomsorg.

Denna bostad omfamnar dig med en harmonisk beigefärgad palett som ger en känsla av kontinuitet och enkel elegans genom alla utrymmen. Det är en plats där du kan leva och trivas, där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att passa din vardagliga livsstil. Välkommen till ditt nya hem, där komfort och funktionalitet går hand i hand i en fräsch och inbjudande miljö.


Boarea
83 kvm
Avgift
5 378 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2023-11-05

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Båtbyggargatan såldes av oss 2023-11-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Båtbyggargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad