Båtklubbsgatan 15

Båtklubbsgatan 15


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Båtklubbsgatan 15Hammarby Sjöstad— Stockholm

Stor & renoverad 2,5:a med dag-kvällssol!

Möjlig 3:a! Det soliga syd-/västläget ger dig ett varmt välkomnande när du kliver in i detta hem, inte minst när du kliver ut på balkongen. Lugnt belägen bostad mot innergårdens grönska och väl tilltagen kanalutsikt mot Danviks kanal med vardaglig harmonisk båttrafik. (Obs, se den låga avgiften!)
Väl genomtänkt planering och präglat av en genomgående stilren känsla är detta ett boende du sent kommer att glömma! Snyggt vitt kök med gråa detaljer som ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrummet, här har du även hel kyl & frys. Matplatsen rymmer ett sällskap om 6-8 personer och nås enkelt från vardagsrummet. Stora och social ytor som är lättmöblerade och har rikligt med ljusinsläpp. Sovrummet är rymligt och har plats för en fullstor säng med sidobord och ytterligare möblemang. I anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare som idag används med fördel som barnkammare. Välkomnande hall med klinker, installerad akustikpanel och bra förvaring i spegelskjutdörrar. Nyrenoverat och genomgående lyxig inredning i badrummet. Här har du även gott om förvaring ovanför tvätt-/torkmaskinen med både avlastningsyta och skåp.

Läget är attraktivt och bekvämt beläget på populära Danviks kanal. Här kan du njuta av närheten till grönområden, pittoreska promenadstråk och olika bekvämligheter. Med enkel tillgång till kollektivtrafik finns det möjlighet att smidigt ta sig till övriga delar av staden.

Denna bostadsrätt är en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende med en härlig vattenutsikt. Njut av stillheten och skönheten i omgivningen, skapa minnesvärda stunder i de välkomnande utrymmena och upplev fördelarna med att bo på en av de mest populära platserna vid vattnet. Välkommen till din nya bostadsrätt i Henriksdal där du kan skapa ett underbart hem att trivas i.

Stabil bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Belägenhet nära bussförbindelser till Slussen från Henriksdal med mycket frekventa avgångar. För de som föredrar att resa med båt finns alternativ som Emelie vid Henriksdalskajen eller SL-båten, som många människor använder som sin vardagliga pendling, vilket ger en extra nivå av vardagslyx! För matälskare och båtentusiaster är närheten till hamnen en extra bonus. Här kan du ta del av båtlivet och utforska vattnet i din egen takt. Dessutom finns det restauranger i närheten som bjuder på en variation av matupplevelser från olika delar av världen.


Boarea
63 kvm
Avgift
3 040 kr/mån
Rum
2,5 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Båtklubbsgatan såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Båtklubbsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad