Bergsgatan 28, 4 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ljuvlig sekelskiftestrea i toppskick invid Kungsholmstorg!

Slutpris
8 170 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
2 906 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsgatan såldes av oss 2018-10-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sekelskiftestrea med ett fint läge på Kungsholmen! Stora och vackra fönsterpartier skänker generösa ljusinsläpp som tillsammans med en genomgående hög takhöjd får lägenhetens kvadratmeter att kännas ännu större. Genomgående för lägenheten är dess fantastiskt fina välbevarade detaljer såsom stuckaturer, spegeldörrar och vackert furugolv. Lägenheten erbjuder två ordentliga sovrum varav det ena har utgång till balkong mot den grönskande innergården. Köket är av hög standard och inrymmer matplats för 4-6 personer och ordentliga arbetsytor. Sekelskifte när det är som bäst!

I detta härliga område kommer ni att trivas med goda kommunikationer, gångavstånd till skolor och förskolor, matbutiker, mysiga caféer och guldkorn som restaurangerna Mäster Anders och Trattorian.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration