Bergsundsgatan 12, 2tr

Bergsundsgatan 12, 2tr

Slutpris

3 490 000 kr


Södermalm— Stockholm

Bergsundsgatan 12, 2tr


Slutpris
3 490 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus mini-tvåa med balkong i sutteräng!

Varmt välkomna till denna välplanerade mini-tvåa om 36kvm i sutteräng med balkong 7 våningar upp!

Den hemtrevliga hallen erbjuder gott om förvaring i form utav skoställ, krokar och två stora garderobsskåp. Det generösa vardagsrummet har ett vackert vitlaserat trägolv samt ett fint ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier. Här har ni gott om yta för matplats, soffgrupp, mediamöbel och annan trivselmöblemang. Härifrån finner ni den rymliga balkongen med utsikt över grönska och grannhusens trevliga fasader. Balkongen har rikligt av solljus och befinner sig sju våningar över marken då huset är byggt i sutteräng. Här har ni utrymme för både utemöbler och planteringar. Köket är välbevarat med fina originaldetaljer och goda arbetsytor samt förvaring. Det mysiga sovrummet finner ni bakom en vacker dragdörr i glas. Här finns utrymme för en större säng och nattygsbord. Badrummet är rymligt och ljust med badkar.

Äkta bostadsrättsförening med låg belåning om cirka 2400kr/kvm, vilket är långt under snittet i Stockholm. Här finns flera lokaler som ger goda intäkter till föreningen. Fastigheten byggdes 1938 och stambytet skedde 1997. Dessutom är byggnaden Gulmarkerad på Stadsmuseets Kulturhistoriska Klassificeringskarta.

Bostaden är belägen i ett av Södermalms mest eftertraktade områden med närhet till vatten, grönområden, restauranger och en galleria inom kort promenadavstånd. Utanför porten finner ni närmsta busshållplats och flera andra alternativ utav kommunikationer finns i närområdet.

Kontakta mäklaren för visning!


Boarea
36 kvm
Avgift
2 129 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.