Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Fredhäll / Birger Sjöbergs Väg 1, 1 tr

Mysig 2:a med balkong i Fredhäll!

På en av Fredhälls trevligaste adresser precis invid badklipporna och Solstugan finns denna fina mysiga 2:a med balkong i västläge! Lägenheten är välplanerad med en välkomnande hall med garderober som tar er vidare in till ett stort och luftigt vardagsrum med utgång genom dubbeldörrar till balkongen. Vidare finns ett snyggt kök med vita luckor och hög standard samt ett rofyllt sovrum med plats för stor säng. Till sist ett fint helkaklat duschrum. Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i lugna kvarter. Bara ett par minuter bort ligger populära restaurang Solstugan där du sommartid kan njuta av god mat och vacker utsikt och vid Hornsbergs strand har du ytterligare utbud av trevliga restauranger och caféer. Kommunikationerna är goda med Kristinebergs tunnelbana ett par minuter bort.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen / Fredhäll
Birger Sjöbergs Väg 1, 1 tr
Slutpris: 3 440 000 kr
Boarea: 38 kvm
Avgift: 1 817 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Birger Sjöbergs Väg
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.