Birger Sjöbergs Väg 1, 1 tr / Kungsholmen / Fredhäll / Stockholm

Mysig 2:a med balkong i Fredhäll!

Slutpris
3 440 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
1 817 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-12-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Birger Sjöbergs Väg såldes av oss 2016-12-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Birger Sjöbergs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Fredhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en av Fredhälls trevligaste adresser precis invid badklipporna och Solstugan finns denna fina mysiga 2:a med balkong i västläge! Lägenheten är välplanerad med en välkomnande hall med garderober som tar er vidare in till ett stort och luftigt vardagsrum med utgång genom dubbeldörrar till balkongen. Vidare finns ett snyggt kök med vita luckor och hög standard samt ett rofyllt sovrum med plats för stor säng. Till sist ett fint helkaklat duschrum. Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i lugna kvarter. Bara ett par minuter bort ligger populära restaurang Solstugan där du sommartid kan njuta av god mat och vacker utsikt och vid Hornsbergs strand har du ytterligare utbud av trevliga restauranger och caféer. Kommunikationerna är goda med Kristinebergs tunnelbana ett par minuter bort.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration