Birkagatan 16 B, 4 tr

Birkagatan 16 B, 4 tr

Slutpris

7 700 000 kr


Birkastan— Stockholm

Birkagatan 16 B, 4 tr


Slutpris
7 700 000 kr

Birkastan— Stockholm

Välplanerad trea i toppskick mitt i hjärtat av Birkastan!

Varmt välkomna till en välplanerad trea i toppskick på Birkagatan! Här bor ni i hjärtat av Birkastan med genomgående hög standard och balkong med högt läge mot gården. Planlösningen är väl genomtänkt med en välkomnande entré, helkaklat lyxigt badrum och två riktigt bra sovrum. Köket håller högsta klass i modernt utförande och vardagsrummet är ljust och rymligt och har plats för en stor soffgrupp där hela familjen får plats! Garage finns i huset.

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Förutom det stora utbudet av restaurangeroch caféer är det också nära till Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen. Är du sugen på en längre promenad kan du strosa bort till Hagaparkens fantastiska omgivningar längs Brunnsviken. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana vid Sankt Eriksplan samt ett antal innerstadsbussar.

Välkommen på visning!


Boarea
87 kvm
Avgift
3 998 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-09-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.