Birkagatan 16C, 2tr / Birkastan - Vasastan / Stockholm

Drömläge i Birkastan - Möjlig 2:a - Renoverat badrum - Möjlighet att bygga balkong

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
1 741 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-07-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Birkagatan såldes av oss 2020-07-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Birkagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Birkastan - Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna exemplariskt planerade och varsamt renoverade 1:a (möjlig 2:a) belägen med ett toppläge i attraktiva Birkastan. Bostaden ligger med ett mycket rofyllt och lugnt läge mellan gårdarna och erbjuder ljusinsläpp från två håll. Lägenheten är snyggt renoverad med ett modernt och välutrustat kök, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster mot den härliga innergården samt renoverat badrum i tidlös stil utrustat med dusch, handfat/ kommod, WC och tvättmaskin/ toppmatare. Välkomnande hall med mycket goda förvaringsmöjligheter via ett flertalet garderober.

Möjlighet att bygga balkong från vardagsrummet mot gården. Lägenheten kan med fördel göras om till en "mini-2:a", se bifogad alternativ planritning. Dock behöver detta stämmas av med styrelsen för godkännande. För er kännedom så har presenterad alternativ lösning genomförts i liknande lägenheter i föreningen.

Här bor du i en solid förening i en välskött fastighet med stor hiss, garage i fastigheten och ett optimalt läge i underbara Birkastan. Hissen går dels ner till garaget samt även till förrådsutrymmen. Föreningen har en gästlägenhet i föreningen för medlemmar att hyra.

Drömläge invid Rörstrandsgatan i hjärtat av eftertraktade och populära Birkastan. Här möts det bästa av två världar med ett stort utbud av mysiga krogar, restauranger och välsorterade mataffärer samtidigt som det är nära till härliga grönområden längs Karlbergskanalen och Karlbergs slott som bjuder på en avkopplande miljö.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.