Björngårdsgatan 3, 1tr

Björngårdsgatan 3, 1tr

Slutpris

7 150 000 kr


Södermalm— Stockholm

Björngårdsgatan 3, 1tr


Slutpris
7 150 000 kr

Södermalm— Stockholm

Södermalmsfemma med industritouch och vacker fiskbensparkett!

Södermalmsfemma med industritouch kryddad med vacker fiskbensparkett som löper genom bostaden och spektakulära fönster.
Köket som renoverades under 2022 är bostadens hjärta med sin centrala placering mitt i lägenheten. Den utmärkta förvaringen är både bakom grå fronter och på öppna hyllplan vilket ger en skön industrikänsla. Är man matlagningsintresserad är den generösa arbetsytan perfekt, med stort utrymme både på spissidan men även på stor köksö. Till middag sitter man utan problem åtskilliga gäster till bords. Intill ligger det ljusa vardagsrummet som verkligen inbjuder till lugn och avkoppling. Det större sovrummet med plats för dubbelsäng har en läcker glasvägg som ger rummet fin ljussättning och som skärmar av från vardagsrummet. Ytterligare tre sovrum vetter mot den lugna gården och samtliga passar utmärkt som barnrum med både plats för säng och pyssel-eller plugghörna. Önskar man kan ett av dessa bli ett riktigt bra hemmakontor. Det helkaklade badrummet som har både dusch och badkar ligger perfekt placerat i förhållande till alla fyra sovrummen. Det är även utrustat med tvättmaskin. Lägenheten har bra förvaring i flertalet garderober i stora sovrummet och i tillhörande vindsförråd. I källaren finns ytterligare förråd som går att hyra. Här bor du i en liten familjär förening med 12 bostäder med tillgång till härlig takterrass och innergård samt tvättstuga utrustad med allt vad man behöver.

Strax intill Mariatorget ligger Björngårdsgatan, en mindre och rofylld gata. I området finns ett otroligt utbud av restauranger, barer och mysiga caféer samt även riktigt bra shopping. Vill du åka kollektivt når du Mariatorget tunnelbana och Södra stations pendeltåg på bara några minuter. Även Slussen och Medborgarpaltsen nås lätt till fots.


Boarea
91 kvm
Avgift
4 293 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-01-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.