Blekholmsterrassen 3, 7 tr / Norrmalm / Stockholm

Välplanerad 4:a med stor balkong och fri utsikt mot Kungsbro Strand och Stadshuset!

Slutpris
8 275 000 kr
Boarea
98,5 kvm
Avgift
6 801 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
7 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blekholmsterrassen såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Blekholmsterrassen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härlig lägenhet med slående utsikt i ett högt och fritt läge utan insyn! Välplanerad bostad med en generös balkong som rymmer det mesta, vy över Stadshuset och Kungsbro Strand. Vardagsrummet erbjuder fönsterpartier med ett fint ljusinsläpp, praktiskt kök med god arbetsyta samt två bra sovrum med plats för säng och annan möblering. Rymlig hall med en gäst-wc i anslutning samt badrum.

Attraktivt område med absolut närhet till citypuls och lugna promenadstråk längs Kungsholms Strand. På tio minuters promenad tar du dig in till Stockholms city
Väldigt bra kommunikationer med T-bana Rådhuset eller T-centralen alldeles i närheten, buss 1, 3 samt 50, 54 och 61 samt pendeltåg.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration