Blekingegatan 16, 5 tr

Blekingegatan 16, 5 tr

Slutpris

6 050 000 kr


Stockholm

Blekingegatan 16, 5 tr


Slutpris
6 050 000 kr

Stockholm

Högt upp i huset ligger denna ljusa och välplanerade 2:a

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp och en varm, välkomnande känsla. På golvet ligger en snyggt marmorklinkers. In till dörren finns två platsbyggda garderober för att hänga upp sina ytterkläder och att ställa undan sina skor. Här finns även en plats för ett skrivbord om så önskas.

In till höger kommer man in i lägenhetens sovrum. Här finns plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Det stora fönstret vetter ut mot Grindsgatans vackra sekelskiftesfasader. Längst ena väggen finns gott om plats för byråer. Här finns även en klädkammare med praktisk skjutdörr.

Ta dig vidare in mot det fantastiskt fina köket. Med stilfulla vita skåpsluckor och en arbetsbänk i sten skapas en välkomnande atmosfär. Här är arbetsytorna generösa och du kan enkelt hänga vid dom två sittplatserna intill fönstret och umgås med den som lagar. När du njutit av att svänga ihop en härlig middag samtidigt som du umgås med dina gäster så behöver du inte heller frukta disken, då det självklart är diskmaskin installerad!

Bostadens fantastiska vardagsrum har fönster i två väderstreck. Från hörnfönstret har du utsikt både till Helgalunden och Rosenlundsparken. Ett stort matbord har en given plats här och du får utan problem plats med en stor soffa.

Bostadens badrum är stilrent med de vita kaklet och det gråa klinkergolvet. Det stora spegelskåpet rymmer allt man kan tänkas ha i sitt badrum. Här finns även en kommod och ett högskåp. Tvättmaskin finns givetvis installerat här, vilken lyx!


Brf Ingenjören 4 är en stabil föreningen som är lågt belånad och äger marken. Föreningen har 102 bostadsrätter och 3 lokaler på adresserna Blekingegatan 16 och Grindsgatan 52. Föreningen har flera bra gemensamhets utrymmen för medlemmarna att nyttja. Det finns två takterrasser, en övernattningslägenhet (200kr/natt), en lokal (200 kr/tillfälle) samt en bastu i anslutning till ena takterrassen. Garaget nås via Grindsgatan. En garageplats kostar 1000 kr/mån och en el plats 1200 kr/mån. Det är för närvarande kö. På innergården finns det möbler, grillmöjligheter samt en boulebana. Övriga utrymmen är cykelförråd, tvättstuga och barnvagnsrum i anslutning till entréerna.

Ett flertal kommunikationer finns endast en kort promenad bort - Skanstulls T-bana, Mariatogets T-bana, Södrastation samt busslinje 4. I huset finns en Coop och ny öppnade ICA Kvantum ligger i närheten. Fortsätter man gatan upp kommer men till lummiga Helgalunden. Rosenlundsparken är perfekt för lek med barnen eller att sätta sig och ta det lugnt i.

Med det lugna läget på Södermalm men närhet till allt man kan tänkas behöva i vardagen är detta ett boende att trivas i och kalla sitt hem!


Boarea
58 kvm
Avgift
2 762 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-12-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Blekingegatan såldes av oss 2021-12-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Blekingegatan.

Boka värdering

Matilda Gustafson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.