Bondegatan 1 F

Bondegatan 1 F

Slutpris

8 650 000 kr


Södermalm / Nytorget / SoFo— Stockholm

Bondegatan 1 F


Slutpris
8 650 000 kr

Södermalm / Nytorget / SoFo— Stockholm

Sekelskiftes 4a med kakelugn och balkong mot innergård till salu!

-Sekelskiftesdetaljer
-2st fungerade kakelugnar
- Fräscht renoverat
- Bra förvaring
- 3 st sovrum
- Balkong mot innergård
- Renoverat badrum
- Furugolv
- Högt upp i huset
- Källarförråd finns

Välkommen till en karaktärsfull sekelskiftestrea, ombyggd till fyra, med genomgående planlösning och balkong mot gården. Här njuter du av magiska sommarkvällar på en av Södermalms lugnaste och mest eftertraktade adresser, bara en kort promenad från det pulserande Nytorget. Stora fönster i alla rum erbjuder även utsikt över charmiga Bondegatans och från köket föreningens lummiga gård.. Gården är fantastisk och ger plats för både grönska och umgänge. Stort majestätiskt vardagsrum med en karismatisk och fungerande kakelugn. Bostaden har tre sovrum varav ett stort masterbedroom med tillhörande walk in closet samt en kakelugn. Det andra två sovrummen är vägg i vägg och är perfekt planerade. I gången innan man kommer in till det mindre rummen ligger förvaringen väldigt snyggt planerat. Kakel och klinker i badrummet med badkar och tvättmaskin finner ni in vid hallen. Köket är stilrent i mörkblått med över och underskåp samt med stenskivor som arbetsutrymme och gott om plats för ett bord för 6 personer. Här har ni access till balkongen som är mot innergården. Denna får ni inte missa!



Varmt välkomna på visning!


Boarea
89 kvm
Avgift
3 447 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.