Carl-Gustaf Lindstedts Gata 8, 6 tr

Carl-Gustaf Lindstedts Gata 8, 6 tr

Slutpris

5 950 000 kr


Kungsholmen / St: Eriksområdet— Stockholm

Carl-Gustaf Lindstedts Gata 8, 6 tr


Slutpris
5 950 000 kr

Kungsholmen / St: Eriksområdet— Stockholm

Genomgående, ljus trea med balkong. Lugnt toppläge på Kungsholmen!

Genomgående trea med ostört toppläge i attraktiva S:t Eriksområdet. Högt upp och balkong i öst med sol mitt på dagen och plats för caféset. Social lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vackert burspråk och spröjsade fönster. Lyxigt, ljust kök med påkostade materialval och integrerade vitvaror, rum för stora middagar. 2 bra sovrum med gott om plats för stor säng och ypperlig förvaring i platsbyggda garderober. Fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare + eftertraktad extra-wc. Möjlig fyra!

Äkta bostadsrättsförening med stabil och god ekonomi. Garage med kort kö! Föreningen har också ett antal uthyrda affärslokaler. Lokalerna och garageplatserna bidrog med ca 1 milj kr till föreningen förra räkenskapsåret. Avgiften är oförändrad sedan 2009 och föreningen planerar att fortsätta hålla nere avgiften.

Absolut toppläge på Kungsholmen, i det prisbelönta S:t Eriksområdet som kraraktäriseras av sitt stillhet och lugn, men med kort gångavstånd till Stockholm City. Kvarteren har i sig en unik arkitektur med grönskande park och ett attraktivt läge intill kommunikationer, all service och lummiga grönområden. Grubbens trapport tar dig ner till Kungsholms Strand med Klara Sjö som erbjuder mysiga promenad,- och joggingstråk. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden för att nå de populära restaurangera Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. Inom någon minuts promenad finns ett utmärkt restaurangutbud, bl.a El Cielo, Caliente, Texas Longhorn, Phils Burger m.m. Vid Fridhemsplan samt Västermalmsgallerian finns också ett stort utbud av mataffärer, shopping och butiker. Kort gångavstånd till ett stort antal buss och tunnelbanelinjer med Fridhemsplan eller Rådhuset. Korsa Kungsbron så är du vid Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express på några minuter.


Boarea
82 kvm
Avgift
5 881 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-09-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.