Carl-Gustaf Lindstedts Gata 4 / Kungsholmen / Stockholm

Renoverad lägenhet med två fantastiska badrum!

Slutpris
7 250 000 kr
Boarea/biarea
77/44 kvm
Avgift
8 459 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Carl-Gustaf Lindstedts Gata såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Carl-Gustaf Lindstedts Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta fina objekt är någonting utöver det vanliga. Lägenhetens alla ytskikt samt golv renoverades 2019, då även kök och badrum åtgärdades.

Lägenheten är uppdelad i två plan med sovrummen på övre plan och kök, vardagsrum samt en av föreningens uteplatser som kan användas av dem boenden och föreningens medlemmar, på nedre plan. Här erbjuds en stilsäker lägenhet med toppläge på Kungsholmen. Karakteristiskt för denna våning är ljus, rymd och arkitektur när den är som bäst. Lägenheten har två ingångar, den ena i anslutning till hallen och den andra till köket/vardagsrummet.

Riksbyggen St:Erik nr 1 är en äkta och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen bildades 1989 och fastigheten byggdes 1998. Föreningen består av 55 bostadsrättslägenheter samt 6 lokaler. Föreningen disponerar även 13 garageplatser i grannhuset rakt över gatan. Fräsch tvättstuga finns i källarplan med hiss hela vägen ner. Tvättstugan är utrustad med 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 mangel och ett torkrum. Även cykelrum samt barnvagnsrum och återvinningsrum finns på markplanet. Föreningens två fastigheter innehas med tomträtt sedan 1995, nuvarande avgäldsperiod löper till 2025.

Helt enkelt ett enastående hem för dig som vill bo i en charmig och modern miljö med unika kvaliteter med närhet till shopping, restauranger, skolor, förskolor och goda kommunikationer. Här bor ni förstklassigt på härliga Kungsholmen.

Notera att uteplatsen tillhör föreningen men får disponeras utav dem boenden samt medlemmarna i föreningen.

Enligt mätning -
Golvyta 121kvm (boarea 77kvm och biarea 44kvm)

Enligt mäklarbild
118kvm

Denna bostad måste upplevas, varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kungsholmen

Kungsholmen är en härlig ö att bo på! Med blandad bebyggelse av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud finns ett mysigt gatuliv. Västermalmsgallerian och många lokala butiker ger fina shoppingmöjligheter. Här bor man mitt i stan med vackra strandpromenader runt hela ön och flera underbara parker att umgås i. En varm sommarkväll i Rålambshovsparken eller ett dopp vid Fredhälls badklippor? Möjligheterna är många, kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar. Närheten till centralen och Arlanda Express ger obegränsade möjligheter att resa snabbt och smidigt.

Familjeliv

På Kungsholmen finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.