Coldinutrappan 3 / Kungsholmen / Stockholm

3:a med unikt läge intill Piperska Muren!

Slutpris
7 630 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
3 201 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Coldinutrappan såldes av oss 2017-04-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Coldinutrappan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en välplanerad 3:a på mysiga Coldinutrappan på Kungsholmen! Fastigheten uppfördes 1926 och därmed har bostaden flertalet tidstypiska detaljer bevarade så som vacker fiskbensparkett, speglade dörrar, fönster med djup nisch och väl tilltagen takhöjd. Bostaden är ljus och genomgående med fönster i två väderstreck och ligger på entréplan med läge mot gården. Vardagsrum och matsal vetter mot den mysiga Piperska Murens trädgård. Ordentligt kök med gott om förvaring, vackra tapeter från Svenskt tenn och matplats. Helkaklat duschrum samt gäst wc i hallen. Förvaring finns i flertalet garderober. Här bor du på bästa läge intill Kungsholmstorg med flertalet populära restauranger, caféer och butiker i närheten. En kort promenad bort finns Norr Mälarstrands mysiga promenadstråk. Några minuter åt andra hållet når ni Stockholms city med ytterligare nöjesutbud.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration