Sök Meny
Såld

Stockholm - Kungsholmen / Coldinutrappan 3

3:a med unikt läge intill Piperska Muren!

Varmt välkomna till en välplanerad 3:a på mysiga Coldinutrappan på Kungsholmen! Fastigheten uppfördes 1926 och därmed har bostaden flertalet tidstypiska detaljer bevarade så som vacker fiskbensparkett, speglade dörrar, fönster med djup nisch och väl tilltagen takhöjd. Bostaden är ljus och genomgående med fönster i två väderstreck och ligger på entréplan med läge mot gården. Vardagsrum och matsal vetter mot den mysiga Piperska Murens trädgård. Ordentligt kök med gott om förvaring, vackra tapeter från Svenskt tenn och matplats. Helkaklat duschrum samt gäst wc i hallen. Förvaring finns i flertalet garderober. Här bor du på bästa läge intill Kungsholmstorg med flertalet populära restauranger, caféer och butiker i närheten. En kort promenad bort finns Norr Mälarstrands mysiga promenadstråk. Några minuter åt andra hållet når ni Stockholms city med ytterligare nöjesutbud.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Kungsholmen
Coldinutrappan 3
Slutpris: 7 650 000 kr
Boarea: 92 kvm
Avgift: 3 201 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1/2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Coldinutrappan

Andra liknande sålda bostäder