Creutzgatan 1

Creutzgatan 1

Slutpris

3 725 000 kr


Kungsholmen / Thorildsplan— Stockholm

Creutzgatan 1


Slutpris
3 725 000 kr

Kungsholmen / Thorildsplan— Stockholm

Välplanerat hem med ljuvlig och grönskande uteplats!

Med en trädgård utanför dörren och egen uteplats är denna lägenhet något utöver det vanliga. Uteplatsen ligger skyddat från gata inne på föreningens gård. Tack vare den rika växtligheten är den mycket insynsskyddad och privat. Härligt solläge och oändliga odlingsmöjligheter för den intresserade. Under sommarmånaderna är detta en given oas för umgänge i form av både fika i solen och ljumna grillkvällar.

Välbevarat originalkök, med fina trägolv och moderniserade detaljer. Vardagsrummet är öppet och rymligt med plats för både säng och soffmöbel. På golvet ligger fint trägolv och väggarna är ljusa. Vackra dubbeldörrar leder dig från vardagsrummet ner mot uteplatsen. Uteplatsen har gott om plats för umgänge och önskvärt möblemang. Badrummet är fräscht med ljust kakel och klassiskt rutigt klinkers. Alla fönster vetter mot den idylliska innergården. Lugnt och attraktivt läge på Kungsholmen med närhet till Rålambshovsparken, Riddarfjärden och Fridhemsplans puls med utbud av shopping service. Svårslagna kommunikations möjligheter med endast en minuts promenad till närmsta tunnelbana och flertalet busslinjer i närheten.

Brf Silverfasanen 1 är en äkta förening bildad 1999 och äger marken. Huset byggdes 1927 med vacker karaktär från 20-talet. Föreningen består av 32 lägenheter varav 2 av dessa upplåts med hyresrätt (dold tillgång) samt en lokal som ger bra intäkter. Föreningen har stambyte och fasadrenovering bakom sig. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. En mycket lummig innergård till medlemmarnas förfogande samt cykelförråd och tvättstuga.

Det är inte svårt att förälska sig i detta hem som bland annat har bevarat det charmiga från 20-talet men även erbjuder moderna funktioner, fina fönsterpartier samt en stor uteplats med goda odlingsmöjligheter.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
40 kvm
Avgift
1 627 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Creutzgatan såldes av oss 2021-05-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Creutzgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.