Dalagatan 51

Dalagatan 51

Slutpris

9 000 000 kr


Vasastan— Stockholm

Dalagatan 51


Slutpris
9 000 000 kr

Vasastan— Stockholm

Härlig 4:a om 97 kvm belägen i lugnt område i fina Vasastan!

Varmt välkomna till denna fina 4:a om 97 kvadratmeter belägen i vacker fastighet i trivsamma Vasastan. Lägenheten har en bra hall, en inre hall som i dagsläget nyttjas som matsal, rymligt vardagsrum, fint kök samt 3 bra sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Här finns även ett fräscht helkaklat duschrum med tvättmaskin. Lägenheten är genomgående fint renoverad och har flertalet klassiska attribut från 20-talet såsom djupa fönsternischer, speglade dörrar m m. Här bor ni i mysiga kvarter med närhet till både trevliga caféer, bra restauranger samt till mycket goda kommunikationer med både buss, t-bana samt pendeltåg. För den som gillar grönska finns flertalet mindre parker i närheten samt härliga Hagaparken där ni kan ta långpromenader längs Brunnsvikens vatten.

Välkomna på visning!


Boarea
97 kvm
Avgift
2 213 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-11-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.