Dannemoragatan 14, 2 tr

Dannemoragatan 14, 2 tr

Slutpris

5 620 000 kr


Vasastan— Stockholm

Dannemoragatan 14, 2 tr


Slutpris
5 620 000 kr

Vasastan— Stockholm

1920-tals charm - 2 sovrum - Välskött förening - Mysiga kvarter intill Hagaparken

Charmig 1920-tals lägenhet med två sovrum som ger lägenheten funktionen av en trea. Attraktivt och fridfullt läge med vacker usikt över den äldre bebyggelsen i Röda bergen-manér. Belägen på en enkelriktad gata i lugna stadskvarter med gångavstånd till Vasastans kärna och mysiga Hagaparken.

Lägenheten är rymlig och välplanerad med alla rum i fil mot grönskan utanför där det sommartid blommar i det stora Gullregnet. Generösa ytor med högt i tak, fiskbensparkett, speglade dörrar och vackra spröjsade fönster. Två sovrum alternativt ett sovrum och hemmakontor, som är beläget intill varandra. Det stora rummet längst in har plats för dubbelsäng, skrivbord och en inbyggd garderob. Det mindre sovrummet med fönster rymmer en fullstor säng och skrivbord. Stort och trivsamt kök med matplats, stilrent med skåpluckor i vitt och fullt maskinellt utrustat. Lägenhetens badrum nås från hallen. Helkaklat med handfatskommod, wc och dusch.


Boarea
56 kvm
Avgift
2 575 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7
Såld
2021-10-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Dannemoragatan såldes av oss 2021-10-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Dannemoragatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.