Drottninggatan 81 B / Norrmalm / Stockholm

Modern studio med låg avgift på absolut bästa A-läge på Drottninggatan med närhet till allt!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
1 362 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2020-01-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2020-01-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrmalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris! Varmt välkomna till denna moderna studio med låg avgift på absolut bästa A-läge på Drottninggatan med närhet till allt! Här har ni en fantastiskt ljus och snyggt renoverad lägenhet med stora panorama fönster längs ena väggen. Bostaden är genomgående fint renoverad med fullt utrustat kök och badrum med bekvämligheter såsom diskmaskin och tvättmaskin, vacker fiskbensparkett och spotlights i tak.

Utanför porten har ni flertalet populära caféer och restauranger såson Cafe Esaias,Phils burger, Köttmästaren, Grill, Rolfs kök och Tutto Bello. Kommunikationerna här är mycket goda med ett par minuters promenad till Rådmansgatans T-bana. För dig som uppskattar grönska har ni även direkt närhet till Tegnérlunden och Observatiorielunden.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.