Ehrensvärdsgatan 4

Ehrensvärdsgatan 4

Slutpris

3 610 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Ehrensvärdsgatan 4


Slutpris
3 610 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad och ljus tvåa, belägen på attraktiv adress invid Norr Mälarstrand!

Välkommen till en välplanerad och ljus tvåa, belägen på attraktiv adress på Kungsholmen med direkt närhet till Norr Mälarstrand. Möjlighet att göra om till en mini-trea!

Lägenheten har allt du kan önska med direkt närhet till Norr Mälarstrand och dess härliga promenadstråk och på bara fem minuter går du till Fridhemsplan med stort utbud av butiker, caféer och mataffärer.

Välkomnande och ljus hall med bra utrymmen för förvaring och avhängningsytor, det finns även en inbyggd garderob för ytterligare förvaring. I anslutning till hallen ligger det charmiga köket med bra arbetsyta och gott om förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor. Välutrustat med kyl, frys, inbyggd mikrovågsugn, spis, fläkt och diskmaskin. Intill köket ligger matrummet som enkelt kan göras om till ett extra sovrum eller barnrum om så önskas. I dagsläget är matrummet integrerat med köket och har plats för ett matbord för fyra personer. Det fina fönstret bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

Vidare in i rummet nås vardagsrummet med stort fönsterparti som inbringar ett härligt ljus in i rummet och ger en känsla av rymd. Rummet är lättmöblerat med plats för både soffa, matbord och annan önskvärd trivselinredning. Genom vackra pardörrar når du det harmoniska sovrummet med plats för större säng alternativt mindre säng och plats för förvaring. Här har du även en klädkammare med bra plats för kläder och annan förvaring.

Badrummet är stilrent renoverat med vitt kakel och ljust mönstrat klinkergolv med golvvärme. Interiören utgörs av dusch, wc, handfat, badrumsskåp och ytterligare förvaring finns i väggfast skåp.

Brf Jaktvarvet 2 är en stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig.

Här bor ni precis intill Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. Ett rikt utbud på restauranger såsom Orangeriet, Mälarpaviljongen och Petite France. Inom promenadavstånd finns Fridhemsplan eller Kungsholms Torg med välsorterade mataffärer, butiker, flera populära restauranger, mysiga caféer, träningsanläggningar och mycket goda kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
40 kvm
Avgift
1 413 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-02-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.