Ekfatsgatan 2 / Liljeholmskajen - Liljeholmen / Stockholm / Nyproduktion

Unik 2:a med fri sjöutsikt och 29 kvm terrass!

Slutpris
5 050 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 831 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-09-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ekfatsgatan såldes av oss 2016-09-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ekfatsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik tvårummare med 29 kvm stor terrass och bästa frontläge mot Mälarens vatten vid Liljeholmskajen! Genomgående stilrena och ljusa inredningsval. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Tillträde 2016-10-11. Vid Liljeholmskajen har man gångavstånd till Södermalms citypuls samtidigt som man bor nära grönska och lugn. I området erbjuds restauranger, butiker, bryggor och möjlighet till ett dopp i Mälarens vatten. På ca 10 minuters gångavstånd når man Liljeholmens centrum och gallerian som erbjuder vårdcentral, bank, matbutiker, shopping och nöjen. Kommunikationsmöjligheterna är många: området trafikeras av buss (bl.a. Liljeholmen-Årstaberg-Gullmarsplan), pendeltåg (Årstaberg), tvärbana (Årstaberg eller Årstadal) och tunnelbanans båda röda linjer (Liljeholmen). Med bil tar man sig smidigt ut på E4:an. Kontakta mäklaren för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration