Erstagatan 20

Erstagatan 20

Slutpris

9 500 000 kr


Södermalm— Stockholm

Erstagatan 20


Slutpris
9 500 000 kr

Södermalm— Stockholm

Magisk 20tals pärla med låg avgift, öppen planlösning, drömkök, lyxigt badrum, 3 sovrum & balkong!

Varmt välkommen till Erstagatan 20 och denna exceptionella bostad i skuldfri förening! Det gula huset i backens topp skvallrar varmt om vad som kommer möta dig även innanför den vackert spröjsade entrédörren. När du kliver in i trapphuset välkomnas du av stenlagt golv och bevarade speglade trädörrar. Den vackert snidade hissen tar dig upp till 4e våningen och denna magiska bostad.

Direkt när du kliver in i hallen omfamnas du av en varm och välkomnande känsla. De vackert speglade dörrar som återfinns vid ingång till varje rum gör bostaden till en tavla och ger dig en försmak om den härliga atmosfär från byggåret som genomsyrar detta hem. Häng av dig jackan och kliv vidare in i bostaden.

Vardagsrummet öppnar upp sig till en härlig loungedel med plats för hela familjen. Slå dig ner och njut av en mysig fredagskväll framför en bra film eller bjud hem vännerna på mingel i detta rum som är en blandning av hemmabio och mingelhörna. Vidare öppnar rummet upp sig mot den generöst tilltagna matplats som ligger invid köket. Här är det en dröm att underhålla gäster vid stort matbord med plats för många. Det ljusa trägolvet som löper genom lägenheten tillsammans med de sobra färgvalen skapar en harmonisk känsla och binder samman rummen på ett stilfullt sätt.

Vidare har vi det sociala köket som blir en förlängning av bostadens härliga vardagsrum och här finner du magi! Invid en trevlig bardel kan du slå dig ner och blicka ut genom köket mot den lummiga innergården och härliga balkongen. Det välplanerade köket med stommar och luckor från Kvik samt vitvaror från Electrolux är fyllt av gömda skatter och funktioner. Vitvarorna är placerade i praktisk arbetshöjd och för den som älskar ett bra skafferi är det som finns i detta kök något utöver det vanliga. Fullstort kylskåp, diskmaskin och en rejäl arbetsbänk är ytterligare attribut som gör denna plats effektiv och genomtänkt. I tillägg har man här installerat både micro, restaurangugn med ångfunktion och induktionshäll som fungerar i symbios med fläkten - detta är helt klart en matälskares drömkök!

Via glasade dubbeldörrar kliver du ut på den trevliga balkongen. Här finns plats för både bord och stolar eller annat önskat möblemang. Det höga läget skapar en mysig känsla och bjuder in till många härliga sommarkvällar. För den med gröna fingrar är det även en utmärkt plats att odla på och kanske skapa sin egen kryddträdgård?

Det första sovrummet ligger med ett fint och rofyllt läge mot den grönskande innergården. Här har man skapat en lyxig hotellkänsla med platsbyggd förvaring och utrymme för en stor säng. Perfekt plats för TV på väggen och charmig nisch som skapar en naturlig hylla i rummet. Önskar du även ett skrivbord? Inga problem. Det finns det också plats för här inne!

Det lyxiga badrummet med både spabad och dusch nås via hallen. Direkt in till höger finner du en tvättmaskin och utmärkt förvaring i praktiska väggskåp. Ytterligare förvaring finns i stor kommod där vita luckor och porslin kombineras med blandare i krom. Vardagslyx så som golvvärme och handdukstork ger dig ett rum att starta dagen i på bästa sätt, året runt.

Via flertalet höga garderober och vackert originalgolv tar du dig in i ett fantastiskt mysigt och generöst tilltaget master bedroom. Genom spröjsade fönster med charmiga spanjoletter blickar man ut över en vacker trädkrona som ramar in rummet och skapar en rofylld plats att sova på. Från detta rum tar du dig även in till det tredje sovrummet som med sin placering blir det perfekta rummet med otaliga möjligheter. Vill du inreda en barnkammare, tonårsrum, kontor eller kanske walk-in-closet? Gott om plats finns för både säng, skrivbord och förvaring i båda rummen. Bara fantasin sätter gränser!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse! Missa heller inte den magiska filmen på denna bostad under fliken "upptäck"!


Boarea
88 kvm
Avgift
2 461 kr/mån
Rum
3,5 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-04-06

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Erstagatan såldes av oss 2022-04-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Erstagatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.