Essinge Brogata 39

Essinge Brogata 39

Slutpris

2 600 000 kr


Lilla essingen— Stockholm

Essinge Brogata 39


Slutpris
2 600 000 kr

Lilla essingen— Stockholm

Insynsfri och charmig 2:a med inglasad balkong!

- Inglasad balkong i insynsfritt läge
- Vattenutsikt
- Fiskbensparkett och orginaldetaljer
- Tillhörande vindsförråd
- Rymlig atmosfär
- Högt i tak
- Fantastiskt ljusinsläpp
- Föreningen äger marken
- Mysig innergård med grillplats

I ett vackert funkishus från 1938 nära till Mälarens friska drag finner vi denna charmiga tvåa i insynsfritt läge, vars rymlighet överraskar med sina smart lösningar och effektiva planlösning. Med en luftig takhöjd känns det som att utrymmet sträcker sig längre än vad man förväntar sig. Sovrummet erbjuder gott om plats för en stor säng och avkoppling intill hall och badrum med golvvärme. Vardagsrummet, prytt av ljuvlig fiskbensparkett, erbjuder goda soffgruppsmöjligheter som naturligt flyter samman till matplatsen, präglad för just din personliga touch och kreativitet. De bevarade detaljerna från byggnadens ursprung invändigt ger en extra touch av karaktär till lägenheten för att lyfta upp känslan till max.

Ljuset strömmar in på ett elegant vis genom de stora välisolerade fönstren och skapar en härlig och lugn atmosfär i det luftiga vardagsrummet och köket. Den smarta öppningen i väggen mellan vardagsrum och kök skapar inte bara en luftigare känsla, utan erbjuder även en naturlig bardel som inbjuder till sociala tillställningar och samvaro. Det är här, i detta stiliga och välplanerade hem, där historiens charm möter modern bekvämlighet. Känn dig som hemma!

BRF Dammsugaren är en ekonomiskt stabil förening med dolda tillgångar, bland annat i form av tre lokaler med hyresrätt och äger marken. Föreningsmedlemmarna har tillgång till en trevlig gräsmatta, grill och sjöutsikt över Mälaren, perfekt för sommarfester. Föreningen innehar ett cykelförråd, barnvagnsförråd och en tvättstuga på nedre plan med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Byggnaden är dessutom i nära tillgång till Lilla Essingens fantastiska kultur och sevärdheter.

Detta är ett boende utöver det vanliga som du bara inte får missa. Kontakta mig så berättar jag mer!


Boarea
34 kvm
Avgift
3 057 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-27

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Essinge Brogata såldes av oss 2024-03-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Essinge Brogata.

Boka värdering

Robin Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.