Fatburs Brunnsgata 20

Fatburs Brunnsgata 20

Slutpris

8 300 000 kr


Södermalm— Stockholm

Fatburs Brunnsgata 20


Slutpris
8 300 000 kr

Södermalm— Stockholm

Rymlig vindsetage i centralt och bra läge med utsikt över takåsarna

Ett boende utöver det vanliga! Välkomna till denna ljusa och rymliga vindsetagelägenhet belägen högst upp i modern fastighet med hiss och mycket centralt läge nära Medborgarplatsen och Mariatorget. I stort sätt hela lägenheten är insynsskyddat med vackert ljusinsläpp. Här finns plats för alla i familjen med entréplan där du finner ett rymligt kök med utgång till balkongen, ett rymligt sovrum, ett arbetsrum/gästrum samt ett generöst duschrum. På övre plan, som präglas av snedtak och takkupa, finner du ytterligare två sovrum samt ett trivsamt vardagsrum/allrum med stort fönster i ett vackert valv, badrum med jacuzzi samt en väl tilltagen klädkammare. Läget är perfekt med pendeltåg runt hörnet samt med kortare gångavstånd till T-banan vid Mariatorget eller Medborgarplatsen. Ett stort utbud av caféer, restauranger, affärer och annan närservice finns i stort sett runt hörnet och för barnen finns den mycket uppskattade Timmermansparken bakom kvarteret intill. Under sommaren görs Swedenborgsgatan, en liten bit bort, om till en trivsam gågata med mängder av mysiga uteserveringar.

Välkommen hem


Boarea/biarea
110/14 kvm
Avgift
5 075 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-03

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Fatburs Brunnsgata såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fatburs Brunnsgata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.