Fatburs Brunnsgata 20 / Södermalm / Stockholm

Rymlig vindsetage i centralt och bra läge med utsikt över takåsarna

Slutpris
8 300 000 kr
Boarea/biarea
110/14 kvm
Avgift
5 075 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fatburs Brunnsgata såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fatburs Brunnsgata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett boende utöver det vanliga! Välkomna till denna ljusa och rymliga vindsetagelägenhet belägen högst upp i modern fastighet med hiss och mycket centralt läge nära Medborgarplatsen och Mariatorget. I stort sätt hela lägenheten är insynsskyddat med vackert ljusinsläpp. Här finns plats för alla i familjen med entréplan där du finner ett rymligt kök med utgång till balkongen, ett rymligt sovrum, ett arbetsrum/gästrum samt ett generöst duschrum. På övre plan, som präglas av snedtak och takkupa, finner du ytterligare två sovrum samt ett trivsamt vardagsrum/allrum med stort fönster i ett vackert valv, badrum med jacuzzi samt en väl tilltagen klädkammare. Läget är perfekt med pendeltåg runt hörnet samt med kortare gångavstånd till T-banan vid Mariatorget eller Medborgarplatsen. Ett stort utbud av caféer, restauranger, affärer och annan närservice finns i stort sett runt hörnet och för barnen finns den mycket uppskattade Timmermansparken bakom kvarteret intill. Under sommaren görs Swedenborgsgatan, en liten bit bort, om till en trivsam gågata med mängder av mysiga uteserveringar.

Välkommen hem

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.