Fatburs Kvarngata 19, 3 tr / Södermalm / Stockholm

Välplanerad 2:a med stor inglasad balkong i söderläge - Renoveringschans!

Slutpris
4 460 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 133 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fatburs Kvarngata såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fatburs Kvarngata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna oslipade diamant! Här har du chansen att skapa dig ditt drömboende. Brf Brinkan-Lehusen avyttrar en av föreningens hyresrätter. Här finns möjligheten att skapa ett unikt boende från en vit canvas. Lägenheten har en otrolig funktionalitet med god förvaring och en magisk balkong i söderläge. Lägenheten behöver lite kärlek men innehar stor potential till att bli fantastisk!

BRF Brinckan-Lehusen är en stabil och välskött förening med stort utbud av gemensamma aktiviteter och god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu och flertalet gemensamhetslokaler. I trapphuset finns bland annat gym, bibliotek samt takterrass. Bo med ett av Södermalms bästa lägen, precis intill Mariatorget! Lägenheten ligger nära Rosenlundsparken och Tantolunden finns endast ett stenkast bort.

Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration