Fatburstrappan 14

Fatburstrappan 14

Slutpris

7 300 000 kr


Södermalm— Stockholm

Fatburstrappan 14


Slutpris
7 300 000 kr

Södermalm— Stockholm

Nu finns denna topprenoverade 3:a om 82,5 kvm med kanonläge till salu!

Nu stannar sökandet efter 3an ni har letat efter!
Välkommen till denna fantastiskt sociala 3rok, vad sägs som ett smakfullt renoverat kök med all maskinell utrustning i det allra modernaste slaget. Divand formad Bänkskiva i smakfull klassisk ljus marmor, Downdraft fläkt på induktionshällen som sätter verkligen sin prägel på designen på köket. Smart integrerad ugn samt mikro i arbetshöjd, över och under skåp för att underlätta förvaringen där överskåpen är snygga vitrinskåp. I ena änden har du en mysig matplats och i andra har du öppningen mellan kök och vardagsrum som gör upplevelsen luftig,social och väldigt trevlig.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier där eftermiddagssolen tittar in. Här ifrån har du även access till bostadens balkong. Badrummet är prytt i ljusgråa/vita Terazzo stenskivor med en dusch, stor kommod samt lyxigt smartstyrt golvvärme. Två sovrum intill varandra, där ena är ett masterbedroom som rymmer upp emot 2.0m säng samt sängmöblering och har platsbyggda garderober för förvaringen. Det andra sovrummet rymmer en 1.80cm säng samt möblering. Detta rum kan även användas som ett barnrum eller hemmakontor.
Inte nog med att bostaden är välplanerad och mycket väl renoverad - Den har även otroligt bra förvarings möjligheter, såsom en stilfull klädkammare samt platsbyggda garderober. Detta tillsammans med de ljusa väggarna och det ljusa golvet är anledning nog att komma och se denna pärla!

Här bor ni mycket centralt med saluhallarna och allt vad södercity erbjuder bara runt hörnet. Här bor ni mitt i city men ändå i lugnet. Föreningen har mycket att erbjuda med pool- och relaxavdelning med bastu, 2 gästlägenheter, 69 garageplatser, 4 tvättstugor samt 1 för grovtvätt, återvinningssortering och det allra bästa: Topplokalen med Stockholms bästa utsikt där ni från våning 25 ser ut över hela stan. Topplokalen går att hyra vid kalas, större middagar samt andra tillställningar och inrymmer ca 30 personer. Länk för panorama-vy: http://fotograf.nu/log/wp-content/uploads/termos1/termos1_sRGB_EQ.html. Föreningen har mycket goda intäkter från sina kommersiella lokaler

Välkommen på visning!


Boarea
82.5 kvm
Avgift
5 201 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-03-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.