Fleminggatan 71, 2 tr / Kungsholmen / Stockholm

2:a med solig balkong vid Fridhemsplan!

Slutpris
4 730 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 646 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2018-01-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna fina 2:a med genomgående bra planlösning, hela 3,20 i takhöjd samt en solig balkong i söderläge mitt på Kungsholmen! Detta boende erbjuder ett trevligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från två fina fönster, luftigt sovrum mot tyst och lugn innergård med fina golv och bra förvaringslösningar samt ett fullt utrustat kök med utgång till den möblerbara balkongen som vetter mot innergården. Här återfinns fina materialval, vackra fönster med nischer och generös takhöjd. Bo i trevliga kvarter ett stenkast från Fridhemsplans stadspuls och Västermalmsgallerian som erbjuder ett varierat utbud av butiker. I området finns flera populära restauranger och cafeér, exempelvis AG och Två systrar & en kock. För den som gillar att grilla har föreningen en härlig innergård med grillplats! Lägenheten går att disponera om till en trea genom att dela av vardagsrum eller sovrum (se alternativ planlösning).

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration