Fleminggatan 62B, 1 tr

Fleminggatan 62B, 1 tr

Slutpris

6 400 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Fleminggatan 62B, 1 tr


Slutpris
6 400 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus sekelskiftestvåa i sydvästligt hörnläge. Fastighet anno 1883. Möjlig trea!

Varmt välkomna hem till en ljus och luftig 2:a (möjlig 3:a) i perfekt hörnläge med sol hela dagen, vid Fridhemsplans lugnare del!
ACCEPTERAT PRIS- Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Vacker fastighet med anno 1883 vilket medför ett boende med många vackra tidsenliga attribut så som generös takhöjd, takrosetter och stora fönsterpartier. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med plats för avhängning och med ytterligare förvaring i garderob. Vidare finns ett generöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord, skrivbord samt garderober. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med mycket fönster som ger ett fint ljusinsläpp till rummet. Vardagsrummet rymmer större soffgrupp samt tv och annan möblemang. Här går att skapa ett till rum (se alternativ planlösning). Fullutrustat kök med goda arbetsytor och gott om förvaring bakom slät skåpluckor i grått i både över-, under och vitrinskåp. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och garderober. Höga fönster som ger fint ljus med bästa solläge hela dagen. Stort och helkaklat badrum i vitt på väggar och kakel på golv med bland annat duschhörna och tvättmaskin.

Äkta förening som äger marken.
- Oförändrade avgifter sedan 2005-07-01
- Stambytt och totalrenoverad fastighet år 1998
- Innergård
- Tvättstuga

Bostaden har fantastiskt läge vid Fridhemsplan som erbjuder allt man kan tänkas behöva inom nära promenadavstånd. Även nära vackra promenadstråk längs med Karlbergskanalen samt Norr Mälarstrand.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
75 kvm
Avgift
3 471 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-07-03

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2021-07-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.