Fleminggatan 45, 4tr

Fleminggatan 45, 4tr

Slutpris

6 600 000 kr


Kungsholmen/Fridhemsplan— Stockholm

Fleminggatan 45, 4tr


Slutpris
6 600 000 kr

Kungsholmen/Fridhemsplan— Stockholm

Charmig bostad med balkong i högt läge - Möjlig 3:a - Stabil förening med låg belåning

Charmig bostad med balkong i högt läge - Möjlig 3:a - Stabil förening med låg belåning
Varmt välkomna till Fleminggatan 45, och denna genomgående bostad med fönster i två väderstreck och balkong i högt läge. Här har ni en fin kombination mellan tidstypiska detaljer från byggåret 1937 och de nyare inslagen. Bostaden disponeras idag som 2 rum och kök, men flera boende i huset har valt att bygga om sina lägenheter till 3:or och möjligheten finns även här. Här kan du anpassa din bostad efter dina behov och önskemål.

Denna charmiga bostad erbjuder en genomgående planlösning med fönster åt två väderstreck, vilket skapar ett ljust och luftigt intryck. När du kliver in i det stora vardagsrummet möts du av gott om utrymme för både en rymlig soffgrupp, ett bord, en tv-möbel, en arbetsplats och eventuell annan önskvärd inredning. Från vardagsrummet har du även tillgång till den härliga balkongen i högt läge med en trevlig utsikt.

Köket är rymligt och erbjuder gott om plats för en matgrupp, perfekt för måltider och samvaro. Vidare hittar ni sovrummet som är lugnt beläget mot den lummiga innergården. Här möbleras det enkelt med stor säng, sängbord och förvaring hittar ni bakom luckorna i den snygga platsbyggda garderoben - perfekt för alla säsongens kläder. Avslutningsvis har bostaden både badrum och möjlig gäst wc, båda har genomgått stambyte och är i modernt utförande.

Låter det här som en bostad för er?
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare

Brf Jordgubben 20 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 46 bostadsrätter samt sex lokaler. Hyreslokalerna genererar bra kassaflöde till föreningen, år 2022 ca 1,5 Mkr. Här bor ni i en välskött och stabil förening som har genomfört många av de stora renoveringarna, bl.a. stambyte i samtliga lägenheter. Föreningen har även en låg belåning, och avgifterna har varit nästintill oförändrad sedan 2005.


Boarea
72 kvm
Avgift
2 922 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-02-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2024-02-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.