Flintbacken 8

Flintbacken 8

Slutpris

6 475 000 kr


Södermalm / Tanto— Stockholm

Flintbacken 8


Slutpris
6 475 000 kr

Södermalm / Tanto— Stockholm

Balkong mot grönska - Välplanerad - Stabil förening

Välkommen till Flintbacken 8! En fantastisk lägenhet som erbjuder en rymlig och välplanerad yta om 80 kvm. Med tre rum och kök samt en härlig balkong är detta det perfekta hemmet för dig som söker komfort med närhet till Södermalms stadspuls.

När du kliver in i denna bostad möts du av en rymlig hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder och skor. Vidare kommer du in i ett stort och luftigt vardagsrum som badar i naturligt ljus, tack vare det stora fönsterpartiet. Detta ger en härlig atmosfär och skapar en ljus och öppen känsla i rummet. Här finns gott om plats för både en stor soffgrupp och en matplats. Från vardagsrummet har du också tillgång till en underbar balkong som är perfekt belägen för att fånga solens strålar. Det fullt utrustade köket är utformat i en halvöppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar stora sociala ytor. Köksutrustningen är modern och stilren. Sovrummet är rymligt och rymmer en dubbelsäng. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter i en tillhörande garderob. Det andra rummet är beläget på en lugn plats och erbjuder utrymme för en säng och annan önskvärd inredning. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, handfat, wc och kombinerad tvättmaskin med torktumlare.

Flintbacken är belägen i lugna kvarter med närhet till vackra promenadstråk längs Årstaviken året om, den grönskande Tantolunden är populär mötespunkt sommartid och den stora skridskobanan på Zinken vintertid. Både Södra Station med bra buss- och pendelförbindelser och Zinkensdamms eller Maria Torgets T-bana är en kort promenad bort. Nära Södermalms puls med biografer, restauranger och butiker på Götgatan, även närhet till trendiga Hornstull med mängder av barer och restauranger. Grönområde direkt utanför porten med promenadstråk och elbelysta löparspår.


Boarea
80 kvm
Avgift
4 457 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 12 (Hiss finns)
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Flintbacken såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Flintbacken.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.