Folkungagatan 114, 3 TR / Stockholm

Välplanerad och ljus etta mot innergård centralt på Södermalm!

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
30 kvm
Avgift
1 481 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Folkungagatan såldes av oss 2017-05-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Folkungagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Folkungagatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna pärla på Södermalm! Bo centralt på Folkungagatan med lugnt läge mot innergården! Välkomnande entré som leder dig in till den välplanerade lägenheten. Bostaden har flera härliga attribut som stora fönster och vacker fiskbensparkett. Allrummet har plats för både sovdel samt övrigt möblemang. Praktiskt arbetskök med stort fönster. Lägenheten kan göras om till en tvåa. Se alternativ planskiss.
Här bor du mitt i hjärtat av SoFo på Södermalm med stort utbud till både restauranger, trendiga caféer, härliga grönområden i t.ex. Vitabergsparken och med en bekväm promenad når ni också mysiga Nytorget. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje vid Medborgarplatsen.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration