Folkungagatan 91, 5tr / Södermalm / Stockholm

Vindsvåning med rymd i sekelskiftesbyggnad!

Slutpris
7 150 000 kr
Boarea/biarea
76,5/10 kvm
Avgift
2 901 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-12-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Folkungagatan såldes av oss 2017-12-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Folkungagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna vindsvåning belägen i sekelskiftesbyggnad uppförd 1903. Bostaden karaktäriseras av en förtrollande rymd, synliga takbjälkar samt genomgående inslag av vitlaserade trägolv, carraramarmor, vita väggar och detaljer. Här erbjuds bland annat en modern eldstad, ett stort loft med plats för bred säng och förvaring samt ett stilrent och yteffektivt kök. Den vitkalkade murstocken fördelar effektfullt matplatsen från vardagsrummet och ger fokus på den högsta punkten som mäter hela 4,5 meter från golv till taknock. Den mysiga terrassen vetter mot lugn innergård och Södermalms svarta takåsar. I det andra sovrummet finns även ett öppningsbart fönster till en avsats att stiga upp på och blicka ut över Folkungagatan. Föreningen HSB Brf Rudan nr 146 bildades 1980 och har god ekonomi, låga avgifter och höga intäkter från hyreskontrakt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration