Franzéngatan 74, 6tr

Franzéngatan 74, 6tr

Slutpris

4 875 000 kr


Hornsbergs strand— Stockholm

Franzéngatan 74, 6tr


Slutpris
4 875 000 kr

Hornsbergs strand— Stockholm

Ljus och modern 2:a (möjlig 3:a) med balkong och härlig utsikt!

Accepterat pris 5.000.000kr.

Ljus och modern 2:a (möjlig 3:a) med balkong och härlig utsikt, i barnvänligt område! Bostaden har utmärkta egenskaper som genomgående vackra parkettgolv, mycket bra förvaring samt balkong. Vardagsrummet är luftigt med härligt ljusinsläpp och plats för större soffgrupp. Härifrån kommer man ut på den stora balkongen om 6 kvm. Det eleganta köket har förvaring bakom vita släta luckor och all maskinell utrustning man kan önska. Intill ligger matplatsen för 4-6 personer. Sovrummet är stort och rofyllt och rymmer en dubbelsäng. I det stilrena och helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har mycket bra förvaring i hel garderobsvägg i sovrummet och garderob i hallen. I området finns många bra förskolor och skolor. Behöver man förskola i direkt närhet finns en i kvarteret. Det finns dessutom tennishall, flera idrottsplatser och fotbollsplaner för den som tycker om en aktiv fritid. Här är ett hem för den som vill ha det mesta av det bästa!

Hornsbergs strand är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad- och löparstråk utmed strandpromenaden. Mycket uppskattat är Hornsbergs strands högkvalitativa och breda utbud av restauranger. Det är också nära till Lindhagens galleria med ICA maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Dessutom finns Systembolaget, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m också här. Buss 50 går ofta och tar dig via Fridhemsplan och Centralen till Lappkärrsberget. Inom ett par minuters promenad finns tunnelbanestationerna Stadshagen (blå linje) och Kristineberg (grön linje). Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg.

Välkommen på visning!


Boarea
68 kvm
Avgift
4 028 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-05-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.