Franzéngatan 74, 6tr / Hornsbergs strand / Stockholm

Ljus och modern 2:a (möjlig 3:a) med balkong och härlig utsikt!

Slutpris
4 875 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
4 028 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-05-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Franzéngatan såldes av oss 2019-05-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Franzéngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hornsbergs strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris 5.000.000kr.

Ljus och modern 2:a (möjlig 3:a) med balkong och härlig utsikt, i barnvänligt område! Bostaden har utmärkta egenskaper som genomgående vackra parkettgolv, mycket bra förvaring samt balkong. Vardagsrummet är luftigt med härligt ljusinsläpp och plats för större soffgrupp. Härifrån kommer man ut på den stora balkongen om 6 kvm. Det eleganta köket har förvaring bakom vita släta luckor och all maskinell utrustning man kan önska. Intill ligger matplatsen för 4-6 personer. Sovrummet är stort och rofyllt och rymmer en dubbelsäng. I det stilrena och helkaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har mycket bra förvaring i hel garderobsvägg i sovrummet och garderob i hallen. I området finns många bra förskolor och skolor. Behöver man förskola i direkt närhet finns en i kvarteret. Det finns dessutom tennishall, flera idrottsplatser och fotbollsplaner för den som tycker om en aktiv fritid. Här är ett hem för den som vill ha det mesta av det bästa!

Hornsbergs strand är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad- och löparstråk utmed strandpromenaden. Mycket uppskattat är Hornsbergs strands högkvalitativa och breda utbud av restauranger. Det är också nära till Lindhagens galleria med ICA maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Dessutom finns Systembolaget, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m också här. Buss 50 går ofta och tar dig via Fridhemsplan och Centralen till Lappkärrsberget. Inom ett par minuters promenad finns tunnelbanestationerna Stadshagen (blå linje) och Kristineberg (grön linje). Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration