Fridhemsgatan 31, 1 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ljus, genomgående sekelskiftesfyra med absolut toppläge på Kungsholmen. Balkong mot lugn innergård!

Slutpris
7 600 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
4 498 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fridhemsgatan såldes av oss 2019-12-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fridhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, genomgående sekelskiftesfyra anno 1903 med balkong mot lugn innergård och eftermiddags- och kvällssol. Lugnt belägen en trappa upp med absolut toppläge på Kungsholmen, strax intill Fridhemsplan. Sekelskiftescharm med takrosetter, generös takhöjd om 3,05 m, originaldörrar m.m. Utmärkt planlösning och generös förvaring med två klädkammare (walk in closets med inbyggt värdeskåp) Tre bra sovrum, rymligt vardagsrum med matsalsdel och ljust, praktiskt kök samt både badrum och gäst-wc. Fina trägolv och ljusa ytskikt i hela lägenheten. Till lägenheten hör två vindsförråd och två källarförråd.

Äkta förening med god, stabil ekonomi som äger marken. Lån/kvm uppgår till enbart 3.540 kr/kvm. Föreningen bildades år 1931 och är därmed en av Stockholms äldsta föreningar.

Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Gångavstånd till city. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom Fabrique och Gateau i närområdet. Fridhemsplan är en knutpunkt för två tunnelbanelinjer, flertalet bussanslutningar och har även flygbuss till Arlanda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kungsholmen

Bebyggelsen på Kungsholmen är en blandning av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud i alla prisklasser och svårslagen shopping. Här bor man mitt i i stan med kort avstånd till fantastiska strandpromenader i alla väderstreck och flertalet lummiga parker. Kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar.

Familjeliv

I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.