Fridhemsgatan 31, 1 tr

Fridhemsgatan 31, 1 tr

Slutpris

7 600 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Fridhemsgatan 31, 1 tr


Slutpris
7 600 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus, genomgående sekelskiftesfyra med absolut toppläge på Kungsholmen. Balkong mot lugn innergård!

Ljus, genomgående sekelskiftesfyra anno 1903 med balkong mot lugn innergård och eftermiddags- och kvällssol. Lugnt belägen en trappa upp med absolut toppläge på Kungsholmen, strax intill Fridhemsplan. Sekelskiftescharm med takrosetter, generös takhöjd om 3,05 m, originaldörrar m.m. Utmärkt planlösning och generös förvaring med två klädkammare (walk in closets med inbyggt värdeskåp) Tre bra sovrum, rymligt vardagsrum med matsalsdel och ljust, praktiskt kök samt både badrum och gäst-wc. Fina trägolv och ljusa ytskikt i hela lägenheten. Till lägenheten hör två vindsförråd och två källarförråd.

Äkta förening med god, stabil ekonomi som äger marken. Lån/kvm uppgår till enbart 3.540 kr/kvm. Föreningen bildades år 1931 och är därmed en av Stockholms äldsta föreningar.

Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Gångavstånd till city. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom Fabrique och Gateau i närområdet. Fridhemsplan är en knutpunkt för två tunnelbanelinjer, flertalet bussanslutningar och har även flygbuss till Arlanda.


Boarea
92 kvm
Avgift
4 498 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.