Fridhemsgatan 27, 1.5tr

Fridhemsgatan 27, 1.5tr

Slutpris

15 500 000 kr


Kungsholmen/ Fridhemsplan— Stockholm

Fridhemsgatan 27, 1.5tr


Slutpris
15 500 000 kr

Kungsholmen/ Fridhemsplan— Stockholm

Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck - 3,3 meter i takhöjd - Lågt belånad & mycket låg avgift

Underbar gavellägenhet som presenterar generösa sällskapsytor, stora fönsterpartier i två väderstreck samt 3,3 meter i takhöjd. Lägenheten bjuder på fantastiska sekelskiftesdetaljer som en ståtlig kakelugn, vacker stuckatur, trätiljor i original och speglade snickerier. Du ges möjlighet till alternativa planlösningar, uthyrningsdel och lägenhetens balkong har ett lugnt läge mot föreningens innergård. Vardagsrummet har ett härligt hörnläge med en enastående rymd och 3 stora fönster i varsitt väderstreck. Här finns en vacker kakelugn (ej fungerande men grannar har öppnat upp pipor) och utrymme för generös sällskapsdel samt övrig möblering. Rummet som ligger i fil till vardagsrummet fungerar idag som matrum där pardörrar öppnar upp mot såväl vardagsrum och hall. Matrummet ligger i direkt anslutning till köket som ger dig fantastisk förvaring i vit skåpinredning som når full takhöjd samt har en generös arbetsyta i svart granit. Innanför köket ligger ett av lägenhetens tre sovrum. Sovrummet möbleras idag med dubbelsäng och härifrån når du även ett av lägenhetens två badrum. Lägenheten två andra sovrum har ett lugnt läge mot föreningens innergård. Båda rummen har platsbyggda loftsängar och ifrån det ena sovrummet når du lägenhetens balkong. Genomgående finner du mycket bra förvaring och lägenhetens större badrum är inrett med dubbla handfat, badkar med takdusch samt tvättmaskin och torktumlare för en enklare vardag.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket god ekonomi, låg belåning samt 5 lokaler som bidrar ytterligare till föreningens positiva kassaflöde.

På Fridhemsgatan 27 bor du med direkt närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer, barer och gym och bara i ditt närmaste kvarter finns många favoriter som Poli caffé, omtyckta Haga tårtcompani och bageri samt Greasy Spoon som bjuder in till härliga helgbruncher. Bara ett par minuter bort ligger Åhléns, Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service. Där finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar, linjebussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje Fridhemsplan. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor.


Boarea
147 kvm
Avgift
3 151 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
1,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fridhemsgatan såldes av oss 2024-04-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fridhemsgatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.