Frödingsvägen 2, 3tr

Frödingsvägen 2, 3tr

Slutpris

3 500 000 kr


Kungsholmen/Fredhäll— Stockholm

Frödingsvägen 2, 3tr


Slutpris
3 500 000 kr

Kungsholmen/Fredhäll— Stockholm

Högst upp i huset - Balkong i soligt västläge - Fantastikst ljusinsläpp - Lågt belånad Brf

Underbart boende beläget högst upp i huset med stor balkong i soligt västläge med utsikt över grönskande innergårdar och lummiga Fredhällsparken. Här bor du på 36 ytterst väldisponerade kvadratmeter som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp och ljusa lättmöblerade ytor. I det rymliga vardagsrummet får du plats med sällskapsdel samt middagsbord och härifrån når du även lägenhetens soliga balkong. Balkongen blir ett extrarum under sommarhalvåret med sol från cirka 12.30 till solnedgång. I det mysiga sovrummet möblerar du med 160 cm säng och finner bra förvaring som sträcker sig från golv till tak längs med ena väggen. Köket som är fullt utrustat har vit skåpinredning som når full takhöjd och genersös arbetsyta. Här finns bonusar som kombinerad ugn/mikro samt diskmaskin som döljer sig bakom en skåpfront. Badrummet har vitkaklade väggar och dova mörkblå klinkergolv. Genomgående är lägenheten målade i sobra nyanser och har vitbetsade furutiljor i original. Du finner stora fönster, generös takhöjd och vackra bevarade innerdörrar. Den här lägenheten ska absolut upplevas på plats.

På Frödingsvägen 2 flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket god ekonomi och låg skuldsättningsgrad. Fastigheten är välskött och på husets baksida finns en härligt grönskande innergård med flertalet sittplatser, sköna loungemöbler och grill placerade under en paviljong.

Fredhäll är verkligen Stockholms sommaridyll där du bor mitt i all grönska och når härliga badklippor med någon minuts promenad. Lummiga Fredhällsparken ligger precis utanför porten med utomhustennisbana, baddamm för de små samt härliga promenad- och löparspår. Under sommaren samlas många Kungsholmsbor i parken för att grilla, umgås och spela kubb. En minut bort finns mycket bra kommunikationer med tunnelbana samt buss där du snabbt kan ta dig till Fridhemsplan och City. Runt hörnet finner du flertalet fik för frukostar och luncher samt härliga Solstugan för luncher och middagar i sommarsolen. Hornsbergs Strands fantastiska strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger finns cirka 10 minuters promenad bort. Det är lätt att hitta parkering i området och på Rålambsvägen som ligger strax intill finns också flera allmänna laddstolpar. I Fredhäll har en yngre generation flyttat in vilket även märks på de lokaler, caféer och restauranger som öppnat upp i området. Här finns exempelvis Alvas skafferi som erbjuder närproducerade matvaror, café som öppnar upp på sommaren i Fredhällsparken och mångas favoritcafé Paloma eller Fredhälls konditori där du kan köpa nybakade morgonfrallor.


Boarea
36 kvm
Avgift
1 710 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-24

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Frödingsvägen såldes av oss 2023-08-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Frödingsvägen.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.