Fryxellsgatan 3 B, 5 tr / Östermalm / Stockholm

Slutpris
15 300 000 kr
Boarea
176 kvm
Avgift
6 978 kr/mån
Rum
6 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fryxellsgatan såldes av oss 2019-08-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fryxellsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och representativ hörnvåning med lugnt toppläge på Östermalm. Högst upp med fritt läge samt vidsträckt utsikt över takåsarna. Genomgående med eleganta fönsterpartier i tre väderstreck och generöst ljusinsläpp. Utgång till rymlig kungsbalkong i soligt sydvästläge. Öppen spis skapar charm och känsla. Rymligt, tvådelat badrum samt två separata wc. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, vackra trägolv och välbevarade originaldetaljer. Stilfull fastighet anno 1927 med vackert trapphus och hiss. Brf Fryxälgen är en solid, äkta förening med god ekonomi.

Lugnt och attraktivt läge på Östermalm med grönskande Ellen Keys park runt hörnet och närhet till idylliska Humlegårdsparken. Högst eftertraktad adress med Stureplan, Östermalmstorg, City och Odenplan i närheten. Här lever man med gångavstånd till i princip allt vad staden har att erbjuda. Kommunikationerna är mycket goda med närhet till Tunnelbana och flertalet innerstadsbussar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Välkommen till Östermalm med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns det många grönområden i området och närheten till Djurgården.

Nöje

Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn är Teatergrillen, Riche, Sturehof och Strandvägen 1. Strosa längs Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatans lyxiga butiker och ta en paus på populära Wienercaféet. Vid Östermalmstorg ligger den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag.

Rekreation

Här bor ni en kort promenad från Djurgårdens grönska och vatten. Promenera ner längs Narvavägen ner till Djurgårdsbron, ta en kaffe på Kungliga motorbåtsklubben och fortsätt sedan din promenad längs vackra Djurgården.

Kommunikation

Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Familjeliv

På Östermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.