Garvargatan 22 / Kungsholmen / Kungsholmstorg / Stockholm

Välplanerad trea med originaldetaljer vid Kungsholmstorg!

Slutpris
6 200 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
3 020 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Garvargatan såldes av oss 2019-10-04. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Garvargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Kungsholmstorg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ring för visning! Varmt välkomna till en genomgående fin trea med ypperligt läge intill Kungsholmstorg! Lägenheten ligger i en välskött 30-talsfastighet och har ett antal bevarade originaldetaljer som exempelvis generös takhöjd, snickerier, speglade dörrar och vacker fiskbensparkett. Väldisponerad planlösning med en välkomnande hall, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som är stilrent med gråa luckor och carreramarmor. Två bra sovrum i olika storlek samt ett mycket fint badrum med hög standard. Läget vid Kungsholmstorg är eftertraktat och har en trivsam atmosfär med både stadspuls och vacker strandpromenad längs Norr Mälarstrand. Service- och restaurangutbudet är generöst för alla smaker och plånböcker.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.