Garvargatan 21, 1 tr

Garvargatan 21, 1 tr

Slutpris

6 550 000 kr


Kungsholmstorg— Stockholm

Garvargatan 21, 1 tr


Slutpris
6 550 000 kr

Kungsholmstorg— Stockholm

Ljus & trevlig 3:a med inglasad balkong!

Välkommen till och ljus och hemtrevlig lägenhet med ett centralt läge på Kungsholmen invid Kungsholmstorg! Här bor du med en rymlig och inglasad balkong i västerläge. Bostaden erbjuder en hall med gott om förvaring i flera garderober. Hallen öppnar upp till ett generöst vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Balkongen vetter mot Landstingshuset och ger en glimt av Riddarfjärden. I vardagsrummet har du plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet nås ett renoverat och fullt utrustat kök med exempelvis diskmaskin och fullstor kyl och frys. Vidare finns två bra sovrum med med garderober. Badrum med kakel och klinker och har en tvättmaskin. Lägenheten har parkettgolv förutom i hallen där det är kalksten.

Föreningen är välskött och har goda hyresintäkter samt 13 hyresrätter vilket är dolt kapital. Det finns ett garage med ca 130 platser samt gym/motionsrum. Trapphuset är lättillgängligt och utan trappsteg och så finns det en rymlig hiss.

Här bor ni på en attraktiv adress med ett lugnt läge ovanför Norr Mälarstrands promenadstråk med ett rikt utbud på restauranger såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. Kungsholmstorg nås runt hörnet med livsmedelsbutiker och all annan tänkbar service. Goda kommunikationer med bussar samt tunnelbana vid Rådhuset.

Välkommen på visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 040 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-05-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.