Gävlegatan 26 / Vasastan/Hagastaden / Stockholm

Ljus och stilren 2:a med kungsbalkong i två väderstreck!

Slutpris
5 560 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 250 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gävlegatan såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Gävlegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan/Hagastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna toppmoderna och stilrena 2:a om 65 kvm med stor balkong! Belägen där Vasastan möter den nya stadsdelen Hagastaden! Här får du stora sociala ytor i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning. Lägenheten har genomgående exklusiva materialval, vita väggar och ljust golv i ekparkett. Den unika kungsbalkongen löper längst med hela lägenheten och stora fönsterpartier ger ett generöst ljusinsläpp från två väderstreck!

I Hagastaden bor du centralt med närhet till såväl natursköna Hagaparken som till Vasastans puls. Odenplans pendeltågsstation ligger på 5 minuters promenadavstånd från lägenheten. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.
År 2024 planeras även tunnelbanans Gula linje mellan Odenplan och Arenastaden öppna vilket kommer ge dig närmsta t-bane nedgång på endast ca 20 meters promenad från lägenheten.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vasastan

Vasastan har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Många barnfamiljer väljer att bo här och Vasastan har kommit att bli den barnrikaste stadsdelen i Stockholm. Det är helt enkelt en underbar oas mitt i Stockholms innerstad att bo i.

Nöje

Listan på restauranger, caféer och pubar kan göras lång – här finns något för precis alla!

Rekreation

Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! I kvarteret finns också goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Är du sugen på en längre promenad kan du ta en runda i fantastiskt vackra Hagaparken - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Svårslagna kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje, pendeltåg med flera nergångar samt innerstadsbussar.

Familjeliv

I Vasastan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.