Geijersvägen 8

Geijersvägen 8

Slutpris

2 150 000 kr


Thorildsplan— Stockholm

Geijersvägen 8


Slutpris
2 150 000 kr

Thorildsplan— Stockholm

Ytterst väldisponerad 1:a i lummiga Thorildsplan!

En ytterst välplanerad 1:a om 18 kvm . Stilrent målade golv är genomgående för hela lägenheten. Lägenheten är ljus och välplanerad vilket skapar en härlig rymd och en känsla av att lägenheten är större än de faktiska kvadratmetrarna. Du välkomnas in i en hall som är ljus och rymlig med plats för avhängning. Från hallen så når du badrummet med ljust kakel och klinkers, wc, handfat, spegelskåp och stor dusch. I rummet finns en platsbyggd loftsäng vilket frigör mycket golvyta och man får plats med soffa, tv-möbel, matbord och annan trivselinredning. Ett härligt ljusinsläpp från det stora spröjsade fönstret. Fönsterbrädan är djup och nyttjas som läshörna sommartid. Kokvrån nyttjar den optimala takhöjden med platsbyggd förvaring på höjden, utrustat med ugn, gasspis, diskho och fläkt. En halv trappa upp från lägenheten når du en av föreningens vädringsbalkonger som nyttjas flitigt sommartid med utsikt över den gemensamma innergården.

Brf Kalkonen är en äkta förening med 550 lägenheter 44 hyresrättslokaler. Föreningen har en stabil ekonomi och en låg belåningsgrad om 1373 kr/kvm samt äger marken. Via föreningen så har man möjlighet att hyra två övernattningslägenheter (Gyllenborgsgatan 9) om man har gäster och föreningen har ett hobbyrum man kan få låna. Här bor du i ett lugnt område (Nya Holmia) centralt på Kungsholmen med närhet till grönskande Rålambshovsparken med rekreativa promenadstråk längs Norr Mälarstrand. Nära till Fridhemsplan med sitt fantastiska utbud av shopping och service. Inom promenadavstånd finns dessutom Lindhagens Galleria med ett stort utbud av butiker, apotek, systembolag, gym och ICA Maxi. Promenadavstånd till Hornsbergs strand där du hittar bland annat populära Restaurant Piren och även badbryggor och småbåtshamn. Kommunikationerna är goda. Runt hörnet finns T-bana Thorildsplan (Grön Linje) samt buss 50 och 61.


Boarea
18 kvm
Avgift
1 096 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.