Geijersvägen 8 / Thorildsplan / Stockholm

Ytterst väldisponerad 1:a i lummiga Thorildsplan!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
18 kvm
Avgift
1 096 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Geijersvägen såldes av oss 2019-12-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Geijersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Thorildsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En ytterst välplanerad 1:a om 18 kvm . Stilrent målade golv är genomgående för hela lägenheten. Lägenheten är ljus och välplanerad vilket skapar en härlig rymd och en känsla av att lägenheten är större än de faktiska kvadratmetrarna. Du välkomnas in i en hall som är ljus och rymlig med plats för avhängning. Från hallen så når du badrummet med ljust kakel och klinkers, wc, handfat, spegelskåp och stor dusch. I rummet finns en platsbyggd loftsäng vilket frigör mycket golvyta och man får plats med soffa, tv-möbel, matbord och annan trivselinredning. Ett härligt ljusinsläpp från det stora spröjsade fönstret. Fönsterbrädan är djup och nyttjas som läshörna sommartid. Kokvrån nyttjar den optimala takhöjden med platsbyggd förvaring på höjden, utrustat med ugn, gasspis, diskho och fläkt. En halv trappa upp från lägenheten når du en av föreningens vädringsbalkonger som nyttjas flitigt sommartid med utsikt över den gemensamma innergården.

Brf Kalkonen är en äkta förening med 550 lägenheter 44 hyresrättslokaler. Föreningen har en stabil ekonomi och en låg belåningsgrad om 1373 kr/kvm samt äger marken. Via föreningen så har man möjlighet att hyra två övernattningslägenheter (Gyllenborgsgatan 9) om man har gäster och föreningen har ett hobbyrum man kan få låna. Här bor du i ett lugnt område (Nya Holmia) centralt på Kungsholmen med närhet till grönskande Rålambshovsparken med rekreativa promenadstråk längs Norr Mälarstrand. Nära till Fridhemsplan med sitt fantastiska utbud av shopping och service. Inom promenadavstånd finns dessutom Lindhagens Galleria med ett stort utbud av butiker, apotek, systembolag, gym och ICA Maxi. Promenadavstånd till Hornsbergs strand där du hittar bland annat populära Restaurant Piren och även badbryggor och småbåtshamn. Kommunikationerna är goda. Runt hörnet finns T-bana Thorildsplan (Grön Linje) samt buss 50 och 61.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.