Gjörwellsgatan 49 / Marieberg / Stockholm

Stor uteplats i soligt läge - Öppen planlösning - Högt i tak och fint skick

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
45.5 kvm
Avgift
3 285 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gjörwellsgatan såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Gjörwellsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Marieberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna härliga lägenhet som blir som ett eget stadsradhus. Stor uteplats i sydväst som löper längs hela lägenheten, längst in på föreningens innergård i lugnt läge. Lägenheten har högt i tak med genomgående ekparkett och ljusa väggar. I det luftiga vardagsrummet finns plats för sällskapsmöbler och matgrupp. Köket i anslutning är fullt utrustat. Sovrum som rymmer dubbelsäng och ypperlig förvaring via stor klädkammare och garderober.

Välskött förening med god ekonomi där bredband ingår i avgiften. Föreningenarnas medlemmar tillgång till gemensamhetslokal, tvättstuga, övernattningslägenhet och garage. (separat kö) Till lägenheten hör ett stort förråd.

Bakom huset finns badplats och strandpromenaden som fortsätter bort mot Rålambshovsparken och city eller Lilla Essingen. I området finns utmärkta kommunikationer med 1:ans buss utanför porten. Matbutiker, Systembolaget och paketutlämning finns nära till hands, liksom café, små butiker och frisörer. Ett område att trivas i med naturen och citypuls i kombination.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.