Götgatan 96

Götgatan 96

Slutpris

4 800 000 kr


Stockholm

Götgatan 96


Slutpris
4 800 000 kr

Stockholm

Charmig 2:a om 48kvm med balkong över Götgatan

Välkommen in till denna optimala tvåa på topp adress! Här bor du med konditori och fisk deli samt Ringens galleria precis utanför dörren. Huset stod klart 1935 och många av de tidsenliga detaljerna hittar du i trapphuset. Föreningen har en innergård som får disponeras av de boende med utemöbler för en trevlig fika eller grillkväll.

Lägenheten har stora öppna ytor med vardagsrummet och det intilliggande matsalen. Bostaden erbjuder även ett praktiskt kök med diskmaskin, spis och kyl/frys allt som behövs för att laga en god måltid. Sovrummet är trevligt med en fondvägg i sten och möjlighet till större säng. I Lägenheten har du även en härlig balkong med morgon och förmiddagssol vilket är perfekt tillfälle för att avnjuta en nybakad fralla från Gunnarsons konditori med en kaffe.

Här bor du med nära till precis allt! Skanstulls tunnelbanestation i slutet av byggnaden, Ringens galleria runt hörnet med affärer som ICA supermarket, Systembolaget, Åhlens, och Clas Ohlson och mycket annat. Drömmer du om att bo där allting händer är det här lägenheten för dig. I området finns det massvis med restauranger, caféer, butiker, nattliv och annan service. När du vill ta en promenad och njuta av naturen har du grönskande promenadstråk vid Årstaviken samt ett flertal parker i närheten.

Vi syns på visningen Välkommen!


Boarea
ca 48 kvm
Avgift
1 319 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-03-25

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2022-03-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Götgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.