Frödingsvägen 6

Frödingsvägen 6

Slutpris

3 800 000 kr


Fredhäll— Stockholm

Frödingsvägen 6


Slutpris
3 800 000 kr

Fredhäll— Stockholm

Smart Planlösning, Naturnära och Centralt Läge – En Oemotståndlig Lägenhet i Fredhäll!

Varmt välkommen till denna överraskande pärla i Fredhäll! Med en yta på 48 kvm bjuder denna lägenhet på en användbar och smart planlösning, disponerad som en 2,5 rumslayout.

Här bevaras många karakteristiska detaljer från byggåret, inklusive vackert spröjsade fönster, högt i tak och parkettgolv. Belägen på en av Fredhälls mest attraktiva platser, erbjuder detta hem närhet till kommunikationer, charmiga badklippor och naturskön grönska, med en härlig utsikt mot föreningens mysiga innergård.

Det öppna köket är en smakfull del av vardagsrummet och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter bakom eleganta vita skåpluckor. Fullt utrustat med spishäll, ugn, fläkt samt kyl och frys.

Det generösa vardagsrummet är ljust och luftigt med ett vackert fönster som öppnar upp mot föreningens innergård. Här finns gott om plats för soffmöblemang och förvaringsmöbler, vilket ger en trivsam atmosfär.

Från vardagsrummet når du sovrummet med plats för dubbelsäng.

Badrummet är elegant och fräscht med helkaklade väggar, ljus klinker på golvet och stilrena detaljer. Här finns wc, dusch med vikbar duschvägg, handfat och ett vägghängt spegelskåp med förvaring samt en kommod.

Denna lägenhet är idealisk för den som söker en naturnära boendemiljö med närhet till allt. Med sin höga charmfaktor passar den lika bra för en person som för ett par! Missa inte chansen att uppleva detta charmiga hem.


Boarea
48 kvm
Avgift
2 392 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-26

Mäklarhuset Nacka

Denna lägenhet på Frödingsvägen såldes av oss 2024-04-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Frödingsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.