Grindsgatan 52

Grindsgatan 52

Slutpris

6 360 000 kr


Södermalm— Stockholm

Grindsgatan 52


Slutpris
6 360 000 kr

Södermalm— Stockholm

Stor trea med renoveringsmöjlighet i oslagbart läge högt upp i huset!

Varmt välkommen till denna söderpärla belägen på attraktiva Grindsgatan!
Lägenheten karaktäriseras av sin funktionella planlösning, som även ger möjlighet att omvandla lägenheten till en stor tvåa med uthyrningsdel, se alternativ planlösning.
Här erbjuds ett stort vardagsrum med utgång till den stora härliga balkongen, två väl tilltagna sovrum, praktiskt kök och två badrum. Generösa förvaringsmöjligheter genom flertalet platsbyggda garderober samt stort källarförråd. Här finns alla möjligheter till att sätta sin egen prägel på lägenheten och disponera den enligt egna preferenser. Den separata delen i lägenheten med egen entré och badrum är perfekt för uthyrning eller varför inte som ett eget hemmakontor.

Här bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi och faciliteter så som garage i huset med egen tvätthall, takterrass, festlokal, övernattningslägenhet och bastu. Utöver detta finns även en stor innergård på entréplan med både grillplats och boulebana.
Utanför dörren möts du av stadspulsen och allt vad Södermalm har att erbjuda. Njut av bekvämligheter som stor livsmedelsbutik i huset samt närhet till kommunikationer, restauranger, shopping, populära Nytorget samtidigt som grönskan längs de fina promenadstråket runt kvarteren kring Allhelgonakyrkan, Rosenlundsparken, Tjurbergsparken, Vitabergsparken och härliga Årstaviken.

Välkommen på visning!


Boarea
81.5 kvm
Avgift
3 881 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-10-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.