Hagagatan 54, 2 tr / Vasastan / Stockholm

Charmig 3:a med bevarade originaldetaljer! Toppläge i Vasastan!

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
3 947 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagagatan såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hagagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva denna charmiga 3:a med fantastiska bevarade originaldetaljer som exempelvis fiskbensparkett i vardagsrum och matsal, spegelindelade dörrar, burspråk och speglade fönsternischer. Planlösningen disponeras enligt följande; Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder samt en anslutande toalett. Från hallen nås samtliga rum, så som ett härligt vardagsrum med generöst utrymme för soffgrupp, matsal med vackert burspråk ett fullt utrustat kök samt ett rofyllt sovrum som vetter mot innergården. Kaklat duschrum med kombimaskin.

Här bor ni nära Odenplans stadspuls med stort utbud av restauranger, caféer, barer och shopping. Nära även till Hagaparken med härliga promenadstråk längs med Brunnsviken. Kommunikationerna är utmärkta med både flertalet bussar, tunnelbana samt pendeltåg.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration