Hagagatan 54, 2 tr / Vasastan / Stockholm

Charmig 3:a med bevarade originaldetaljer! Toppläge i Vasastan!

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
3 947 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagagatan såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hagagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva denna charmiga 3:a med fantastiska bevarade originaldetaljer som exempelvis fiskbensparkett i vardagsrum och matsal, spegelindelade dörrar, burspråk och speglade fönsternischer. Planlösningen disponeras enligt följande; Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder samt en anslutande toalett. Från hallen nås samtliga rum, så som ett härligt vardagsrum med generöst utrymme för soffgrupp, matsal med vackert burspråk ett fullt utrustat kök samt ett rofyllt sovrum som vetter mot innergården. Kaklat duschrum med kombimaskin.

Här bor ni nära Odenplans stadspuls med stort utbud av restauranger, caféer, barer och shopping. Nära även till Hagaparken med härliga promenadstråk längs med Brunnsviken. Kommunikationerna är utmärkta med både flertalet bussar, tunnelbana samt pendeltåg.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Vasastan

Vasastan har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Många barnfamiljer väljer att bo här och Vasastan har kommit att bli den barnrikaste stadsdelen i Stockholm. Det är helt enkelt en underbar oas mitt i Stockholms innerstad att bo i.

Nöje

Listan på restauranger, caféer och pubar kan göras lång – här finns något för precis alla!

Rekreation

Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! I kvarteret finns också goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Är du sugen på en längre promenad kan du ta en runda i fantastiskt vackra Hagaparken - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Svårslagna kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje, pendeltåg med flera nergångar samt innerstadsbussar.

Familjeliv

I Vasastan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration