Sök Meny
Såld

Stockholm - Vasastan / Hälsingegatan 19, 2 tr

Högklassig 3:a om 101 kvm med tre fungerande kakelugnar och balkong!

På ett utmärkt läge i Vasastan presenterar vi denna oerhört ljusa och pampiga sekelskiftes 3:a om hela 101 kvm med balkong. I den här bostaden lever fastighetens ursprungliga själ kvar. De vackert bevarade orginaldetaljerna kombineras på ett mycket stilfullt vis med modern bekvämlighet. Högt i tak, vackra materialval, fantastiska listverk och stuckaturer, enorma fönsterpartier tillsammans med vackert vitmålade väggar gör detta till en bostad att stortrivas i. Bostaden erbjuder hela tre fullt fungerande kakelugnar som förhöjer känslan av ett sekelskifteshem. Här har ni två fantastiskt trevliga sällskapsrum varav det med tillhörande balkong fungerar likaväl som ett andra sovrum, arbetsrum eller matsal. Köket är modernt och stilfullt med plats för 4-6 personer runt matbordet samt ett fräscht duschrum i toppkvalitet. Bo bekvämt i denna smakfulla hörnlägenhet i ett trivsamt område i centrala Vasastan. Ni har direkt närhet till Odenplan där ni finner mysiga restauranger och trevliga butiker!

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Vasastan
Hälsingegatan 19, 2 tr
Slutpris: 9 500 000 kr
Boarea: 101 kvm
Avgift: 3 185 kr/mån
Driftkostnad: 600 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 5 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-01-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Hälsingegatan

Andra liknande sålda bostäder