Hammarby Allé 119

Hammarby Allé 119

Slutpris

6 495 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby Allé 119


Slutpris
6 495 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Takterrass-oas med hög mysfaktor i central Sjöstadslocation

Denna vackra hörnlägenhet i tre väderstreck, på hög höjd bjuder på en takterrass i söderläge med fullständig dag- och kvällssol - perfekt för att njuta av ljumna sommarkvällar eller för att ta en paus från stadens puls och njuta av en avkopplande stund i solen. Med en magnifik utsikt, kommer du att känna dig som kungen eller drottningen av Sjöstaden. Gott om plats på terrassen då den är ca 14 kvm.

Lägenheten har en social och öppen planlösning, vilket gör det enkelt att umgås med vänner och familj. Den generösa yta gör att det finns gott om plats för att samla alla runt middagsbordet för en härlig måltid tillsammans. Alternativt kan du välja att göra om lägenheten till en 3 rum och kök. Se alternativ planlösning. Valet är ditt!

Centralt belägen i Sjöstaden, har du tillgång till allt som denna trendiga stadsdel har att erbjuda. Med en mängd restauranger, barer, butiker och aktiviteter, är det här ett av Stockholms mest eftertraktade områden att bo i. Men trots den centrala placeringen, garanterar höjden och hörnläget att du alltid har en privat och avskild tillvaro.

Så om du söker en unik lägenhet som bjuder på fantastisk utsikt, en unik takterrass, sociala ytor och möjligheten att skapa din egna drömvåning - leta inte längre. Det här är ditt nya hem!


Boarea
72 kvm
Avgift
4 375 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-06-13

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarby Allé såldes av oss 2023-06-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.