Hammarby Allé 67, pl 9

Hammarby Allé 67, pl 9


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby Allé 67, pl 9Hammarby Sjöstad— Stockholm

Välplanerad 3.5:a med hänförande utsikt året om!

Högt (!) belägen 3,5:a med sol hela dagen fördelat på två balkonger i motsatta väderstreck. Det första som slår en är det generösa antalet fönsterpartier som ger bostaden ett otroligt ljusflöde.
En speciell aspekt med bostaden är att köket är separat från vardagsrummet. Men ytan som erbjuds ger möjlighet till de större sällskapen både kring matplats, men även de sociala delarna i vardagsrummet.
Här kan du njuta av solen från två olika håll. Ena balkongen ligger i söderläge och är helt inglasad, vilket ger dig sol hela dagen och är perfekt för att odla växter och njuta av utomhusmåltider. Den andra balkongen är i nordvästläge och ger dig vardagslyxen att njuta av sen eftermiddag-/kvällssol och hela kvällen helt ostört till solnedgången. Vidare erbjuder den södervända balkongen dig sjöstadspulsen och stadskänslan, medan nordvästvända balkongen erbjuder ett innergårdsläge med utsikt över grönska, Sjöstadens/Södermalms taktoppar, Sofia kyrka & kanalutsikt.
Som ett komplement till en redan slående bostad har det byggts till en bastu i anslutning till badrummet, du läste rätt, en bastu!
Ytskikten och materialvalen i bostaden är fräscha och sobert utvalda. Snyggt kök med gott om arbetsyta i en vinkel. Här finns samtlig nödvändig utrustning såsom diskmaskin, mikro, spis, fläkt och hel kyl samt frys. Gott om utrymme för förvaring i ett kök som har anslutning till matplatsen med slående utsikt dagar och året om!
Bostaden är välplanerad, vilket gör att utrymmet används effektivt. Här är det lätt att inreda och skapa en personlig atmosfär som passar dina behov och önskemål. Förvaringsmöjligheterna i bostaden är bra, här finns en väl tilltagen klädkammare och gott om ytterligare förvaringsmöjligheter för den som behöver. Källarförråd tillhör bostaden.

Bostaden disponeras idag som en 3,5:a, men kan med enkla medel göras om till en 3:a vid önskemål om större hall. I det nuvarande arbetsrummet får en 90-säng även plats.

Stor förening med 124 lägenheter där föreningen innehar 5 hyreslokaler som genererar intäkter. Se därtill att föreningen även äger marken.


Boarea
88.5 kvm
Avgift
5 637 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
9 av 10 (Hiss finns)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Hammarby Allé såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad