Hammarby Kaj 48

Hammarby Kaj 48

Slutpris

8 650 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby Kaj 48


Slutpris
8 650 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Högst upp, magisk kanalutsikt & toppskick med exklusiva materialval!

Sällan till salu!

Magiskt belägen bostad högst upp i fastigheten som erbjuder en spektakulär utsikt över Hammarby kanal och Södermalm. Redan när du kliver in i vardagsrummet välkomnas du av kanalkänslan som suddar ut gränserna av exteriört och interiört. Välkomna till en unik bostad med extra fönsterpartier vid matplatsen som ger en panoramakänsla!

Lägenheten är i genomgående renoverat skick vilket garanterar fräscha ytskikt.

Bostaden erbjuder generösa utrymmen och en modern interiör. Stilrena vita luckor och marmorbänkskiva som ger karaktär, här finns gott om förvaring i skåp och lådor i ett kök producerat av populära Marbodal. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Den öppna planlösningen skapar en ljus och rymlig atmosfär. Från vardagsrummet och matplatsen kan du njuta av den vackra kanalutsikten genom stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Balkongen erbjuder sol, panoramautsikt över Södermalm och ett fantastiskt oslagbart frontläge mot Hammarby kanal, en utsikt du sent kommer tröttna på! Balkongen är även inglasad (med möjlighet att öppna upp) vilket förlänger tiden du kan spendera på balkongen under årets olika säsonger.

Väldigt bra platsbyggd förvaring i hallen med skjutdörrar. Även sovrummet har bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Källarutrymmet är extra stort och har dubbla storleken av ett standardförråd, cirka 10 kvm.

Bostaden på Hammarby kaj 48 är en sällsynt pärla högst upp i fastigheten. Med sina fräscha ytskikt, fullskaliga köksutrustning i hög klass och magiska kanalutsikt erbjuder den en härlig boendemiljö där du kan njuta av solen och den vackra omgivningen varje dag. Till bostaden hör även ett källarförråd till. Se därtill att föreningen endast har en belåningsgrad på 8749 kr/kvm enligt 2022 års årsredovisning, samtidigt som marken ägs av föreningen. Garage finns i huset med överkomlig kötid. Närområdet kring Lumagatan bjuder på restaurangupplevelser, promenadstråk och parkupplevelser med en touch av stadspuls i dem centralaste delarna av Sjöstaden!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Filip Bodnar eller assisterande mäklare George Shabo för ytterligare frågor.


Boarea
76 kvm
Avgift
4 346 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-06-09

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarby Kaj såldes av oss 2024-06-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Kaj.

Boka värdering

Filip Bodnar

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.