Hammarbyterrassen 15

Hammarbyterrassen 15

Slutpris

3 650 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarbyterrassen 15


Slutpris
3 650 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Perfekt läge!

Perfekt intill Hammarbyterrassen & Kanalen finner du denna välplanerade 2-rummare, där generösa sociala ytor och en öppen planlösning skapar en trivsam atmosfär. Det funktionella köket, direkt intill matplatsen och vardagsrummet, erbjuder en harmonisk plats för samvaro.

Lägenheten bjuder inte bara på en fantastisk utsikt utan även ett vardagsrum med vackra fönsterpartier som skapar en fantastiskt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för möblemang, perfekt för stora sällskap vid middagar med familj och vänner. Atmosfären i detta utrymme är omsorgsfullt designad för att maximera trivseln.

Masterbedroomet ger möjlighet till personlig inredning, och från den stora balkongen kan du njuta av en härlig naturkänsla direkt intill Hammarbyterrassen, perfekt för härliga kvällar. Beläget nära trevliga restauranger, som bjuder på världens olika kök, ger detta hem en extra dimension för livsnjutare och matentusiaster.

För att verkligen uppleva den unika känslan och atmosfären som detta hem kan erbjuda, är det bäst att besöka det själv. Vi ser fram emot att guida dig genom denna pärla vid kanalen och dela med oss av allt det har att erbjuda!


Boarea
42 kvm
Avgift
3 099 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2024-04-21

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarbyterrassen såldes av oss 2024-04-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarbyterrassen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.